Porterhouse Huizen ontvangt eerste Smaakmaker van 2019

voor inwoners, met gemeenten en UWV

10 januari 2019

Wethouder Bert Rebel van gemeente Huizen liet er geen twijfel over bestaan. “We zijn blij met werkgevers als Porterhouse in onze regio.” Hij was dan ook zeer verheugd dat hij de eerste Smaakmaker van het jaar mocht overhandigen aan Tom Stoker van Porterhouse Huizen.

Tico (WSP), Leo, Tom en Bert Rebel

Tom Stoker is verantwoordelijk voor alles wat met eten en drinken te maken heeft bij de restaurants van Porterhouse. Vanuit die rol begeleidt hij ook Leo, die sinds maart 2018 bij Porterhouse een leerwerktraject volgt. “Het past binnen onze bedrijfsfilosofie om jongeren als Leo echt verder te helpen.” Bij Porterhouse leren ze de fijne kneepjes van het vak, maar ze doen ook nog iets extra’s. Stoker: “We brengen ze vooral de liefde voor het vak bij.” Hij liet weten dat het voor Porterhouse vooral belangrijk is dat mensen bij hen passen en dat ze graag willen leren. Wethouder Bert Rebel was onder de indruk van het enthousiasme van zowel Stoker als Leo en wenste na de uitreiking van het bijbehorende ‘Smaakmakers-certificaat’ Leo veel succes bij het afronden van zijn koksopleiding.

Smaakmaker
Een Smaakmaker is een predicaat voor werkgevers die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen en zich daarmee inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Porterhouse Huizen is de 39ste werkgever uit de regio die het predicaat ontvangt.