Certificaat Smaakmaker voor Amrâth Hotel Lapershoek

voor inwoners, met gemeenten en UWV

Dinsdag 30 oktober heeft Amrâth Hotel Lapershoek het certificaat Smaakmaker ontvangen. Zij is daarmee de 37ste organisatie die dit certificaat van het Werkgevers Servicepunt Gooi en Vechtstreek ontvangt.

Deze horecagelegenheid mag zich vanaf nu Smaakmaker noemen omdat zij op een bijzondere manier werkgelegenheid biedt voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Ze leveren daarmee een waardevolle bijdrage aan een inclusieve arbeidsmarkt.

‘We willen mensen een kans geven’
David González general manager van Hotel Lapershoek kreeg de Smaakmaker overhandigd van Tijs Böhm, afdelingsmanager Sociaal Plein van de gemeente Hilversum. González liet weten erg positief te zijn over de samenwerking met het Werkgevers Servicepunt Gooi en Vechtstreek.  “We willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven  door ze op te leiden voor het horecavak. Het geeft een kick als je nieuwe werknemers door zo’n kans weer midden in het leven laat staan. Het is mooi om daar een bijdrage aan te leveren. En natuurlijk hebben wij altijd gemotiveerde mensen nodig in het horecavak”, aldus González.

Maak kennis met onze andere smaakmakers