voor inwoners, met gemeenten en UWV

Help uw werknemers met de Nederlandse taal

Als werkgever wilt u dat uw werknemers prettig samenwerken. Duidelijkheid en begrip zorgen ervoor dat mensen op elkaar kunnen bouwen op de werkvloer. Hierbij is een goede taalvaardigheid onmisbaar.

We helpen u graag bij taaltraining op de werkvloer. Waarom? Omdat bijna 60% van de mensen met een net te beperkt niveau van onze taal gewoon aan het werk is. Vaak hebben zij meer moeite met e-mails beantwoorden, werkinstructies lezen, werkroosters invullen of veiligheidscertificaten halen.

Wat levert het trainen van taalvaardigheid op?

  • Voor u als werkgever: beter begrip van veiligheids- en werkinstructies, fijnere werksfeer, lager verzuim, betere concurrentiepositie, ruimte voor groei.
  • Voor uw werknemer: veiliger en gezonder werken, groei en ontwikkeling, minder uitsluiting, trots, fluitend naar hun werk. Uw mensen groeien en willen graag voor u blijven werken, omdat u in ze investeert. Ook in de privésfeer staan ze hierdoor sterker.

Gratis Nederlandse les op de werkvloer

Wilt u taalvaardigheid vergroten op de werkvloer? Het is mogelijk om gratis Nederlandse les te laten geven op uw werkvloer. Onze taaltrainers leveren maatwerk. Theorie en praktijk tegelijk. Hoe we dat doen? Lees hier verder op de website van Baan.Talent Gooi en Vechtstreek.

Quickscan en training op maat

Baan.Talent kan u helpen. Wilt u een kosteloze taaltraining op maat voor uw mensen? Vul dan de quickscan van Baan.Talent in. Aan de hand van de uitkomst kunnen we komen tot een passend trainingsaanbod.

Contact

Bent u een werkgever binnen de regio Gooi en Vechtstreek? En wilt u hulp bij het in kaart krijgen van de behoefte aan taalontwikkeling op de werkvloer? Neem dan contact op met info@baantalent.nl. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het trainen van medewerkers op het gebied van basisvaardigheden, zoals taal, rekenen of digivaardigheden.