voor inwoners, met gemeenten en UWV

Wil je graag aan het werk? We helpen je graag in je zoektocht naar werk! Bezoek bijvoorbeeld een van onderstaande evenementen:

Techniek Doe Dag | zaterdag 10 juni 2023

De Techniek Doe Dag is er voor iedereen. Mensen mét en zonder uitkering. Jong en oud. Vrouwen en mannen. Voor huis-tuin-en-keukenklussers en voor avontuurlijke mensen die interesse hebben in een zij-instroomtraject. Ervaring in de techniek is niet vereist.

Wanneer en waar:
  • Wanneer: zaterdag 10 juni 2023
  • Waar: UW, Niels Bohrweg 121 in Utrecht
  • Website: techniek-doe-dag.nl

De Techniek Doe Dag is een jaarlijks evenement en een initiatief van Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek. Mede mogelijk gemaakt door WerkgeversServicepunt Gooi- en Vechtstreek, WerkgeversServicepunt Amersfoort, WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht en vele partners uit de techniekbranche.

Wandelsessie met het Leerwerkloket | donderdag 29 juni 2023

Blijf in beweging! Het Leerwerkloket organiseert iedere maand een wandelsessie. Tijdens de wandeling ga je aan de slag met de eerste stappen in jouw zoektocht naar jouw ideale baan. We doen oefeningen die je antwoorden geven op: “Wat wil ik?” en “Waar ben ik goed in?”. Het aantal plaatsen is beperkt, aanmelden is gewenst.

Wanneer en waar: