voor inwoners, met gemeenten en UWV

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Gooi en Vechtstreek is een samenwerkingsverband tussen het UWV en de gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek (Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren). Het WerkgeversServicepunt Gooi en Vechtstreek is uw lokale partner voor goed personeel en sociaal ondernemen.

Onze doelstelling: Zoveel mogelijk inwoners in de regio Gooi en Vechtstreek duurzaam aan het werk. Dit doen wij door kennis te delen, ondersteuning te bieden bij de werving en selectie en door advies te geven bij personeelsvraagstukken.

Wij nemen werkgevers zoveel mogelijk werk uit handen bij het in dienst nemen van een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kijken daarbij samen met u en de betreffende werknemer naar wat er mogelijk is. Wij gaan dus altijd uit van maatwerk.

Werving en selectie

Wij bemiddelen uitkeringsgerechtigden naar werk en helpen u als werkgever bij het vinden van een passende kandidaat. Klik hier voor meer informatie.

Adviseren

Wij informeren u over sociaal ondernemen en inclusief werkgeverschap. We geven tips en advies voor op de werkvloer, bijvoorbeeld op het gebied van begeleiding. We zijn ook uw strategisch partner bij personeelsvraagstukken en adviseren over subsidiemogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Realiseren

We helpen u bij het realiseren van inclusief werkgeverschap en ontzorgen u graag hierin. Ook ondersteunen we bij het maken van een bedrijfsanalyse, waaruit duidelijk wordt welke mogelijkheden er in uw bedrijf zijn m.b.t. sociaal ondernemen en inclusiviteit. Klik hier voor meer informatie.

Werkgevers aan het woord

Deze inclusieve werkgevers gingen u al voor

Hulp voor werknemers uit Oekraïne

We bemiddelen tussen werkgevers en werkzoekenden die aan het werk willen

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact!