voor inwoners, met gemeenten en UWV

Ook in 2024 organiseert WerkgeversServicepunt Gooi en Vechtstreek weer verschillende themabijeenkomsten voor werkgevers in de regio. We behandelen relevante onderwerpen zoals financiële regelingen, het (anders) werven van werknemers, employer branding, SROI (social return on investment) en nog veel meer. Het is dé kans om met andere betrokken en inclusieve werkgevers te netwerken. In 2024 worden deze bijeenkomsten afwisselend online en op een locatie in de regio georganiseerd.

Netwerktafel: Samen een sterkere arbeidsmarkt in Gooi en Vechtstreek | dinsdag 26 maart 2024

Volgens experts houdt de actuele krapte op de arbeidsmarkt nog jaren aan. De traditionele manier van HRM-beleid voeren en quick-fix oplossingen zijn niet meer afdoende om de personeelsomvang op peil te krijgen en te houden, zowel in kwantiteit als in kwaliteit. We moeten anders kijken, denken en doen: samenwerken en de krachten bundelen.

Tijdens een maandelijkse netwerktafel gaan we met elkaar in gesprek over succesverhalen, worden onderling vacatures uitgewisseld en kandidaten onder de aandacht gebracht. Ook lichten we een relevant thema uit. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Waar: Kantoor Regio Gooi en Vechtstreek | Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum
Wanneer: dinsdag 24 maart 2024 | 10:00 – 12:00 uur

Meer informatie en aanmelden:

Klik hier voor het aanmeldformulier (Er wordt een nieuwe pagina geopend).