voor inwoners, met gemeenten en UWV

Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) is er voor jou

Weet jij al wat je wilt of vind je het moeilijk om de volgende stap te zetten? Vraag je je af of je in een nieuw vakgebied beter op je plek zou zijn? Of ben je concreet op zoek naar een nieuwe baan?

Natuurlijk is het jouw pad, maar het RMT Gooi en Vechtstreek helpt je daar graag bij. Wij zijn in de regio één aanspreekpunt voor alles dat je nodig hebt om de overstap naar een nieuwe baan te maken. Met de kracht van meerdere samenwerkingspartners maar één gezicht hopen we je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Kosteloos en onafhankelijk.

Ik zoek een baan

Ik ben ZZP'er

Ik kom graag in contact

Mogelijkheden bij het RMT

Binnen het RMT krijg je altijd één contactpersoon, maar er staat een compleet team voor je klaar. Wat we precies doen is afhankelijk van jouw wensen. Met competentietesten krijg je inzicht in je talenten. Wil je je laten omscholen, wil je bijleren of wil je een steuntje in de rug om op die nieuwe werkgever af te stappen?

Er is meer mogelijk dan je denkt. Momenteel zijn er onwijs veel kansen op de arbeidsmarkt. Er is dus geen beter moment om aan de slag te gaan dan nu. We staan helemaal kosteloos en onafhankelijk voor je klaar, zodat jij de baan vindt waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Het RMT is onderdeel van Baan.Talent Gooi en Vechtstreek.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?