Recruitment traineeship

voor inwoners, met gemeenten en UWV
Waarschijnlijk heb je 9 van de 10 skills al in huis. Wij geven je de tools om een échte te worden. Als jij succesvol bent in de horeca, retail of ander klantcontact hebt, kunnen wij een toprecruiter van je maken.

Het traineeship is werken en leren tegelijk. In een team met andere trainees volg je trainingen en werk bij je bij verschillende opdrachtgevers om de basis van recruitment onder de knie te krijgen. En we vieren successen, tot we erbij neervallen. Ben jij klaar voor de start van je recruitmentcarrière? Met een goed salaris, arbeidsvoorwaarden, geweldige opdrachtgevers maar vooral een fantastische werkgever? Lees dan snel verder!

Wat houdt het traineeship in?

Samen met een klein team collega’s start je het traineeship. De eerste acht weken ontwikkel je jouw skills door intensieve trainingen. Je weet daarna bijvoorbeeld welke kanalen je gebruikt om een kandidaat te vinden, hoe je een sterke vacaturetekst schrijft en hoe je de juiste vragen stelt aan een kandidaat. Een kick-start in de recruitmentwereld.

Voldoende skills om aan de slag te gaan: tijd voor je eerste opdracht bij een opdrachtgever. Na vier tot zes maanden start je met je tweede opdracht. Alles wat je geleerd hebt, pas je nu in de praktijk toe. Dit doe je niet alleen. Je krijgt coaching van je fieldmanager, maandelijks een training en deelt onderling kennis met de andere trainees. Maximaal ontwikkelen dus.

En daarna? Na tien maanden stroom je door naar het Young Professional-programma. Daar werk je nog verder aan je competenties als recruitment-pro. En natuurlijk draai je volledig mee als collega. Dat is afzien, tenminste… Als je niet van borrels, feestjes, weekendjes weg en persoonlijke ontwikkeling houdt!

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van zo’n 50 interim recruiters en recruitment marketeers en werken op de meest uiteenlopende opdrachten. Sourcing bij DHL, operationeel recruitment bij Heineken, een werken-bij site voor Rituals of een arbeidsmarktstrategie voor de Belastingdienst. En nog veel meer. Samen zetten wij recruitment als vak op de kaart. Omdat recruitment een geweldig vak is, en er véél te weinig goede recruiters zijn, willen we jou graag een professional maken. Wij kijken naar hoe iets wél kan. Heb je geen opleiding afgerond? Ik ook niet.

Wie ben jij?

Op verjaardagen weet jij al snel wie iedereen is. Een uitdaging? Jij staat aan. Opgeven doe jij niet zomaar, dit soort situaties houdt je juist scherp.

Wij hechten vooral waarde aan skills en potentie. Recruitmentervaring is dus niet nodig. Maar jouw ervaring in bijvoorbeeld de retail of horeca geeft jou al een goede basis voor het recruitmentvak. Jij bent tenslotte gewend om makkelijk contact te maken en hebt een commerciële mindset. Een opleiding in bijvoorbeeld de richting van commerciële economie, small business & retail management, psychologie of hotelschool sluiten goed aan. Pas je niet helemaal in het plaatje? Niet erg. Wij denken graag in mogelijkheden.

Wat vooral belangrijk is: je bent nieuwsgierig en stelt de juiste vragen. En je bent bedrijfssensitief, want interimopdrachten vereisen eenmaal een bepaalde aanpak. Verder:

  • Heb je bij voorkeur een hbo diploma, of werk- en denkniveau
  • Doe je graag ervaring op in verschillende sectoren
  • En ben je 32-40 uur per week beschikbaar

Wat bieden we?

Bij ons sta je nooit stil in je ontwikkeling. Werken bij ons betekent opgeleid worden en zekerheid hebben. Naast inhoudelijke trainingen word je ook persoonlijk begeleid door je fieldmanager, externe coaching en intervisies. En op een opdracht ben je nooit alleen. Stel een vraag in onze appgroep en binnen vijf minuten kun je weer een nieuwe expertise op je LinkedIn zetten.

Verder mag je rekenen op:

  • Een startsalaris van € 2.300 tot € 2.500 per maand, hoger bespreekbaar bij aantoonbare werkervaring
  • Leaseauto die je ook privé mag gebruiken of gebruik van een eigen auto met daarbij een mobiliteitsvergoeding van netto € 300 p/m exclusief € 0,19 voor zakelijke bezoeken
  • Laptop en telefoonvergoeding
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Pensioenregeling met een ruime bijdrage
  • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, barbecues en wintersport…
  • Geen studieovereenkomst

Interesse?

Vraag snel een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we of deze leerwerkbaan iets voor jou is.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Liever een ander traject?

Bekijk hier welke andere leerwerktrajecten er in de regio worden aangeboden.