IT-er van de toekomst

voor inwoners, met gemeenten en UWV
Wil jij opgeleid worden tot ICT-Consultant, Projectmanager of Infrastructuur Specialist? Meld je dan snel aan voor dit interessante IT traineeship bij Pink Elephant! In dit Traineeship van één jaar word je klaargestoomd om als ICT-er van de toekomst aan de slag te gaan. Lees hieronder alles over dit traject.

Wat houdt het in?

Het IT Traineeship duurt welgeteld één jaar en bestaat uit drie verschillende fases.

 1. Alle Pink Potentials krijgen dezelfde basis mee, dit zijn de Pink Basics. Denk hierbij aan trainingen als ITIL, Microsoft Fundamentals en intervisies met je mede PinkPotentials
 2. Gedurende het Traineeship ga je je oriënteren op de IT mogelijkheden binnen Pink Elephant
 3. Op basis van die oriëntatie maak je een keuze tussen één van de verschillende loopbaanpaden. Hierbij kun je denken aan (Cloud) Inframanagement en Networking en ga je je ook certificeren in de door jouw gekozen richting.

Elke fase van het IT traineeship doorloop je door trainingen te volgen en certificaten te behalen terwijl je ook gewoon lekker 40 uur aan het werk bent. Best wel bikkelen dus.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris van € 2.600,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek
 • Tijdens jouw traineeship zul je bij goed functioneren èn het behalen van de voorafgestelde certificaten zowel na 6 maanden als na 12 maanden een salarisverhoging van € 100,00 (bruto op basis van een 40-urige werkweek) ontvangen
 • Een leaseauto
 • Je begint met een jaarcontract met het vooruitzicht op een vast contract na het succesvol afronden van het Pink Potential Programma
 • 28 vakantiedagen, omdat het kan en met de mogelijkheid om er nog 20 bij te kopen (op basis van 40 uur)
 • Verder helpen wij jou met persoonlijke ontwikkeling door kennissessies met collega’s, doorgroeimogelijkheden en natuurlijk de trainingen en opleidingen die nodig zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling als IT Professional;
 • Gratis sportfaciliteiten in onze eigen Sportgym op kantoor Naarden;
 • Iedere dag versgemaakte lunch in onze kantine.

Wat moet je kunnen?

Jezelf zijn en overweg kunnen met computers! Verder…

 • Je bent gek op gamen en je maakt onze Equalture Games, dus Game on!
 • Je bent ontzettend gemotiveerd om in de ICT te werken
 • Je hebt al ervaring in de ICT of bent bereid deze ervaring op te doen (op de Servicedesk)
 • Je hebt certificeringen in de ICT behaald of je bent bereid deze te behalen
 • Rijbewijs is een must
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Game on!

In een organisatie waar we met elkaar willen “dansen”, saamhorigheidsgevoel hebben en het beste uit onze mensen halen, vinden wij het belangrijk om nieuwe collega’s niet alleen aan te nemen op basis van cv en hardskills, maar vooral op basis van wie ze zijn en de potentie die hij/zij heeft. Dit doen we in de vorm van een game, het gamebased assessment. De resultaten van deze games worden gebruikt als input voor een (eventueel) gesprek en zijn daarnaast voor jouzelf ook erg interessant. Zodra je jouw sollicitatie hebt ingestuurd, zul je van ons een mail ontvangen en een uitnodiging om de games te maken!

Pink Elephant maakt IT persoonlijk

Het is onze missie om IT persoonlijk te maken. Door goed naar de wensen van de klant, en vooral de eindgebruiker, te luisteren. Maar ook door onze kennis van de markt en de ontwikkelingen in de IT. Op basis daarvan gaan we aan de slag om de juiste componenten te selecteren. Zodat we een oplossing leveren waarmee de eindgebruiker zijn of haar werk optimaal kan uitvoeren en meer tijd overhoudt voor het echte werk.

Bijvoorbeeld in de zorgsector. We hebben klanten waar de administratieve last met tientallen procenten is gedaald nadat Pink365, onze persoonlijke werkplek, werd geïntroduceerd. Dat is tijd die de zorgmedewerker aan cliënten kan besteden.

Pink Elephant kent drie disciplines: Outsourcing, Professional Services & Consulting en Hardware & Software Services. In dit speelveld kun je je ontwikkelen. Pinkers zijn mensen die ervoor gaan. Het werk leuk vinden en op zijn tijd ook van een feestje houden. Een stap extra zetten en betrokken zijn bij de klant en collega’s. Want ook voor onze medewerkers geldt dat we IT persoonlijk maken. We hebben vestigingen in Naarden, ’s-Hertogenbosch en Maastricht-Airport.

Pink Elephant is onderdeel van The Digital Neighborhood. Binnen The Digital Neighborhood is Pink Elephant verantwoordelijk voor de diensten rond de moderne werkplek. Dit grotere geheel schept ook doorgroeimogelijkheden voor jou natuurlijk.

Interesse?

Vraag snel een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we of deze leerwerkbaan iets voor jou is.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Liever een ander traject?

Bekijk hier welke andere leerwerktrajecten er in de regio worden aangeboden.