Digital Marketeer

voor inwoners, met gemeenten en UWV
Wil jij Digital Marketeer worden? Meld je dan nu aan voor een gratis trainingsprogramma Online Marketing. In 10 weken leer je alles wat je nodig hebt om te kunnen starten als Digital Marketeer bij Young Digitals!

Je wordt in 10 weken getraind in alle belangrijke onderdelen van online marketing. Elke week maak je kennis met een uniek onderdeel van het vakgebied. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren trainers en marketingprofessionals. Eerst krijg je theorie, daarna breng je dit meteen in de praktijk. Je leert bijvoorbeeld:

  • een online marketingplan opstellen
  • zelf mooie content maken
  • websites bouwen en beheren
  • Google Ads inzetten en Google Analytics gebruiken (inclusief certificaten!)
Klantcases en bedrijfsbezoeken

Je gaat vanaf dag 1 direct aan de slag met echte klanten. Ook bezoek je organisaties in de regio om daar opdrachten voor uit te voeren.

Duur traject en locatie

Het traject duurt 10 weken (training) + 9 maanden (in dienst bij The Young Digitals). Daarna word je begeleid naar een nieuwe werkgever om daar als digital marketeer aan de slag te gaan.

Wat vragen we van je?
  • Je bent geïnteresseerd in marketing
  • Je bent tussen 18 en 27 jaar oud
  • Je bent gemotiveerd voor een nieuwe stap in je carrière
Wat levert meedoen jou op?

Als je de training succesvol doorlopen hebt, kom je in dienst bij The Young Digitals om je kennis meteen in de praktijk te brengen. Natuurlijk word je daarin begeleid door professionals. Nadat je 9 maanden ervaring hebt opgedaan, word je begeleid naar een nieuwe werkgever om als digital marketeer aan de slag te gaan.

Meer weten?

Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. Je krijgt dan meer informatie en samen bepaal je of dit traject iets voor je is.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!