voor inwoners, met gemeenten en UWV

Het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. Het is helaas niet langer mogelijk je aan te melden voor de Baan.Talent Banenmarkt.

Zoek je een leuke baan in de regio Gooi en Vechtstreek? Kom dan op dinsdag 16 mei 2023 naar de Baan.Talent Banenmarkt. Dit is jouw kans om veel inspirerende werkgevers uit de regio te ontmoeten. Wie weet loop jij naar buiten met een afspraak voor een sollicitatiegesprek op zak.

Je komt onder meer de volgende werkgevers tegen: Driessen, Techstarters, Omix, MAKE Center, Riswick, Trevo, Custom Recruitment, Restaurant Vliegveld Hilversum, AVROTROS, Leraar in het Gooi, MB-ALL, Olympia, Unit 14, Vivium, ZorgStart, Buro naar werk, Politie, Defensie, Sterk funderingstechniek, De Kunners, Egelshoek, Team Werk, Focus, Schoevers bemiddeling, Splendid Care en Restaurant Vliet.

Verder kun je gratis een nieuwe profielfoto laten maken voor LinkedIn en kun je kosteloos advies krijgen over de CV en je LinkedIn-profiel. Meer weten over wat er mogelijk is aan opleidingen en cursussen? Ook daarvoor ben je bij de Baan.Talent Banenmarkt aan het juiste adres.

Waar en wanneer?

Dinsdag 16 mei 2023 | van 10:00 tot 14:30 uur
Raadhuis Hilversum | Dudokpark 1 in Hilversum