Kinderopvang

voor inwoners, met gemeenten en UWV
Als je werkt in de kinderopvang heb je echt de kans om het verschil te maken. Je helpt jonge kinderen in hun ontwikkeling en geen dag is hetzelfde. Wil jij graag aan de slag in de kinderopvang maar heb je (nog) niet de juiste papieren? Denk dan eens aan een leerwerktraject in de kinderopvang.

Lees hieronder meer over jouw opties in de regio Gooi en Vechtstreek. Je kunt al snel van start!

BBL-Opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker bij Bink

Bink biedt, samen met het ROC Midden Nederland, jou de kans om direct aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker in opleiding op één van de vestigingen van Bink. Dit kan op een buitenschoolse opvang (bso) of een kinderdagverblijf (kdv) zijn.

Werken op een buitenschoolse opvang

Voor hun bso-vestigingen zoekt Bink enthousiaste medewerkers met bijvoorbeeld een technische, sportieve, creatieve of beeldende achtergrond en/of opleiding die zich willen omscholen tot pedagogisch medewerker. Of die naast hun huidige baan een opleiding willen volgen en werken op de bso. Bij de bso kan dat al met een contract vanaf 14 uur tot maximaal 20 uur per week. De werkuren zijn aansluitend aan de basisschooltijden, waardoor het goed te combineren is met een andere baan.

Werken in een kinderdagverblijf

Voor hun kdv-vestigingen is Bink op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag met kinderen in de leeftijd van 0-tot 4 jaar willen werken. Dus vind je het leuk om jonge kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling? Dan is dit een mooie kans voor jou. Voor dit traject is het belangrijk dat je 27 uur per week beschikbaar bent, verdeeld over drie dagen.

De Bink Academie start vrijdag 20 januari 2023 met een bedrijfsopleiding waarin je werkt en tegelijkertijd leert. Meer informatie vind je op de website van Bink. 

Opleiding Pedagogisch Medewerker | BBL BSO bij Partou

Bij Partou kun je een opleiding tot Pedagogisch Medewerker volgen. Afhankelijk van de opleidingsaanbieder in jouw regio ga je één avond of dagdeel naar school en werk je op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Ideaal wanneer je wél in de kinderopvang wil werken, maar er nog géén diploma voor hebt.

Goed om te weten: Je solliciteert niet voor een specifieke locatie maar voor een werkgebied, tijdens de eerste kennismaking kun je je persoonlijke wensen aangeven. Partou zal hier zoveel als mogelijk proberen rekening mee te houden. Bekijk de website van Partou voor meer informatie.

Traject Pedagogisch Medewerker of BBL – BSO bij Eigen&Wijzer

Eigen&Wijzer biedt kleinschalige kinderopvang, gericht op de ontwikkeling van kinderen en medewerkers. Eigen&Wijzer is daarnaast een Erkend Leerbedrijf. Twee keer per jaar start er een interne opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4 – BBL). Meer weten? Bekijk de website van Eigen&Wijzer voor meer informatie.

Interesse?

Vraag snel een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we of één van deze leerwerktrajecten iets voor jou is.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Liever een ander traject?

Bekijk hier welke andere leerwerktrajecten er in de regio worden aangeboden.