Horecabanen bediening

voor inwoners, met gemeenten en UWV
Lijkt het je leuk om in de horeca te werken? Maar mis je een vakgerichte opleiding? Geef je dan op voor een van de leerwerkbanen Assistent Bediening, Allround horecamedewerker of Gastheer/-vrouw!

Binnen 10 weken kun je aan de slag. Elke opleiding bestaat uit praktijklessen en theorie (e-learning). Uiteraard krijg je begeleiding van een ervaren leermeester. Zo leer je snel de kneepjes van het vak.

Opleiding Assistent Bediening (10 weken)

De bediening is heel belangrijk. Samen met het keukenteam zorg jij dat de gast een fantastische horecabeleving heeft. Je luistert naar de wensen, neemt de bestellingen op, maakt deze klaar en serveert ze uit. Spreekt dit jou aan? Dan is deze opleiding iets voor jou! Als assistent bediening verricht je ondersteunende werkzaamheden. Van tafels dekken, gasten verwelkomen, bestellingen opnemen en serveren tot afscheid nemen van gasten en tafels opruimen. Met dit diploma kun je direct aan de slag!

Opleiding Allround Horecamedewerker (10 weken)

Lijkt het jou leuk om zowel met eten als drinken bezig te zijn? Ben jij graag met mensen in contact? Dan is de opleiding Allround Horeca Medewerker jou op het lijf geschreven. Het is een allround Food & Beverage-opleiding, waarbij je alle facetten binnen de horeca mag ervaren. Leer onder meer hoe je het korte verblijf van een gast zo prettig mogelijk laat verlopen, hoe je de juiste service geeft en bestellingen klaar kan maken. Onze leermeesters leren je veel waren- en productkennis en hoe je hygiënisch te werk gaat.

Opleiding Gastheer/Gastvrouw (13 weken)

Ben jij gastvrij, goedlachs en kom je graag met mensen in aanraking? Ambieer je een baan in de hospitality, maar wil je niet maanden of jarenlang de schoolbanken in? Grijp dan je kans met deze opleiding! Je krijgt niet alleen waren- en productkennis. Je leert ook hoe je hygiënisch te werk gaat. Uiteraard krijg je ook training in jezelf presenteren en mensen goed te woord staan. Heb je de opleiding goed afgerond? Dan kun je aan de slag als host(ess), gastheer/gastvrouw, medewerker Banqueting, receptie of conciërge.

Duur opleiding en kosten

De opleidingsduur is 8 tot 10 weken, afhankelijk van de opleiding. Aan deze opleiding zijn kosten verbonden. Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het mogelijk dat de gemeente of UWV de kosten van de opleiding betaalt. Informeer hiernaar tijdens je gesprek.

Wat kan deze opleiding je opleveren?

  • Een KRM Academy certificering.
  • Een SVH-diploma Assistent Bediening, Medewerker fast-service of Gastheer/gastvrouw
  • Een mooie baan! De KRM Academy bemiddelt jou naar een betaalde baan in de regio.

Wat breng jij mee?

  • Werk- en denkniveau: mbo.
  • Een goede motivatie en doorzettingsvermogen.

Interesse?

Vraag snel een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we of deze leerwerkbaan iets voor jou is.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Liever een ander traject?

Bekijk hier welke andere leerwerktrajecten er in de regio worden aangeboden.