voor inwoners, met gemeenten en UWV
RMT Gooi en Vechtstreek

Het Regionaal Mobiliteitsteam Gooi en Vechtstreek (kortweg het RMT) is er voor werkenden, werkzoekenden, zelfstandige ondernemers en bedrijven uit de zeven gemeenten uit de arbeidsmarktregio Gooi en Vechtstreek. In het team werken werkgeversorganisaties, vakbonden, gemeenten en UWV samen, met veel andere partners uit de regio. In dit team zetten we ons in om mensen die hun werk (dreigen te) verliezen, of al verloren hebben, snel weer ander of nieuw werk hebben.

Het RMT Gooi en Vechtstreek werkt voor de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren. Zoek je werk en woon je in één van deze gemeenten? Of is je bedrijf in één van deze gemeenten gevestigd? Neem dan snel contact met ons op.

 

Meer informatie over RMT’s in de andere regio’s vind je op Hoewerktnederland.nl.

Het RMT is er voor elke inwoner in de regio Gooi en Vechtstreek, die (ander) werk zoekt. Het maakt niet uit of je werknemer, zzp’er of werkloos bent. Denk aan de volgende situaties:

 

▶️ Werkzoekend, zonder uitkering.
▶️ Zzp’er en op zoek naar een vast inkomen.
▶️ Geen werk meer bij de werkgever.
▶️ Starter op de arbeidsmarkt.
▶️ Advies nodig bij loopbaan of scholing.

 

Twijfel je? Neem dan ook contact met ons op. Samen kijken we of het RMT iets voor jou kan betekenen.

Ook werknemers die zich met werkeloosheid bedreigd voelen kunnen zich melden bij het RMT. We kijken graag met je mee welke mogelijkheden je hebt om een passende nieuwe baan te vinden.

Ben je zelf werkgever en wil je je personeel laten (bij-)scholen? Neem dan ook contact met ons op!

Jazeker, dit wordt vaak zelfs aangemoedigd als je eenmaal al aan het werk bent (geweest). Vaak wordt er een vorm van praktijkleren afgesproken met de (nieuwe) werkgever. Dan ga je gedeeltelijk al aan het werk en volg je bijvoorbeeld één dag in de week ook een opleiding.