Vitaal Thuiszorg uit Huizen

voor inwoners, met gemeenten en UWV

Vitaal Thuiszorg uit Huizen

‘Marjolein Hiele van Vitaal Thuiszorg: ‘We krijgen doorlopend kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aangeboden en we blijven kijken naar wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen.’’

“Fantastisch dat hier aandacht aan besteed wordt en we zijn dan ook erg blij met het predicaat Smaakmaker”, vertelt Marjolein Hiele van Vitaal Thuiszorg. Bij deze zorginstantie uit Huizen kijken ze naar de mens achter het CV. Wat zijn de mogelijkheden? “We werken erg fijn samen met het WSP. We krijgen doorlopend kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aangeboden, en we blijven kijken naar wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen. We zijn erg blij met de hulp en betrokkenheid vanuit het WSP.”

Vitaal Thuiszorg is altijd eerlijk, en dat is belangrijke basis van onze samenwerking. Wanneer zij denken dat iemand om een bepaalde reden niet gelukkig wordt in hun organisatie, dan koppelt Vitaal Thuiszorg de reden hiervan terug. Duurzame oplossingen, dat is de inzet voor zowel Vitaal Thuiszorg als het WSP. Zo kunnen we passende kandidaten doorsturen die zich op hun plek voelen waardoor Vitaal Thuiszorg echt iets betekent voor de cliënt. Win-win.
Wat ons betreft volgen er nog vele succesvolle plaatsingen!

Website Vitaal Thuiszorg uit Huizen