Van Lambalgen uit Weesp

voor inwoners, met gemeenten en UWV

Van Lambalgen uit Weesp

‘Miranda van Naalden van schoonmaakbedrijf Van Lambalgen: ‘We zijn een echt familiebedrijf en dat geeft ons ook de mogelijkheid om aan inclusief werkgeverschap een persoonlijke ‘touch’ te geven.’ ’

Schoonmaakbedrijf Van Lambalgen is een echt familiebedrijf, warm en gericht op mensen op de werkvloer. Onze contactpersoon Miranda van Naalden is zo ontzettend goed met mensen en een klik is dan ook snel gemaakt. “We zijn een echt familiebedrijf en dat geeft ons ook de mogelijkheid om er echt een persoonlijke ‘touch’ aan te geven. We hebben nu iemand in dienst met een verstandelijke beperking en door de betrokkenheid van zowel de medewerkers als de klanten kunnen we dit mogelijk maken. Inclusief werkgeverschap is iets wat we ook echt willen uitdragen als bedrijf.”
Bij Van Naalden kun je zelfs terecht als je tegen dingetjes aanloopt die helemaal niets met werk te maken hebben. Kandidaat Joey zag aanvankelijk een heel andere toekomst voor zich, maar durfde het toch aan om te starten bij Van Lambalgen. Middels een proefplaatsing is Joey heel geduldig ingewerkt en langzaam maar zeker kwam bij Joey het besef dat de schoonmaakbranche ook leuk is om in te werken. Vooral de collega’s zijn heel erg aardig en behulpzaam. Na de proefplaatsing volgde enkele tijdelijke contracten en uiteindelijk is Joey in vast dienstverband gekomen.

Kortom, Van Lambalgen maakt het predicaat van Smaakmaker meer dan waar!

Website Van Lambalgen uit Weesp