SIGHT Landscaping te Laren

voor inwoners, met gemeenten en UWV

SIGHT Landscaping te Laren

‘Het is zo belangrijk om bij iedereen na te gaan wat de mogelijkheden zijn en waar de motivatie ligt.’

SIGHT Landscaping heeft een SROI opdracht, gezien zij het groenbestek doen voor de BEL Gemeentes (Blaricum, Eemnes en Laren). Zij hebben dan ook meerdere werknemers in dienst (op uitzendbasis) van de banenafspraak, maar ook kandidaten van andere doelgroepen zijn welkom. Wanneer een kandidaat zich aanmeldt, wordt er gekeken naar wat hij of zij wel kan.

Henk Hendriksen: ‘Het is zo belangrijk om bij iedereen na te gaan wat de mogelijkheden zijn en waar zijn motivatie ligt. En natuurlijk, je moet soms wel even schakelen en het vraagt echt om acceptatie van iedereen in het bedrijf. Maar ik vind dat we daar goed in slagen’.

Motivatie is heel belangrijk en wanneer een kandidaat dit toont wordt er naar mogelijkheden gekeken om een zo goed mogelijke match te kunnen realiseren. De begeleiding doen zij zelf en zij willen ook graag hun medewerkers verder ontwikkelen. SIGHT Landscaping is een no-nonsense bedrijf die graag investeert in mensen. Zij hebben een open cultuur en zij werken met elkaar en voor elkaar. Er is altijd de bereidheid om samen met de kandidaat / werknemer te bespreken hoe hij/zij zich verder kan en wil ontwikkelen en welke mogelijkheden SIGHT Landscaping hem of haar  verder kan bieden. Het bedrijf is daarin bovendien veelzijdig; het gaat niet alleen om vacatures in het groen, maar zij zoeken ook (trainee) uitvoerder(s), projectleider, werkvoorbereider, stratenmaker, et cetera.

Website SIGHT Landscaping.