Jumbo Van de Bunt te Loosdrecht

voor inwoners, met gemeenten en UWV

Jumbo Van de Bunt te Loosdrecht

‘Het is niet alleen werk. Als ik denk dat er iets met een medewerker niet goed gaat, dan doe ik er alles aan om uit te zoeken wat het is en om het opgelost te krijgen.’

Henk Jan van de Bunt, van Jumbo Van de Bunt uit Loosdrecht, is een geweldig voorbeeld van een ‘natuurlijke inclusieve werkgever’.

Vanaf het eerste verkennende telefoontje of zij openstaan voor een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt, tot aan het tekenen van het contract verloopt alles zo natuurlijk en makkelijk. Adviezen en tips zijn eigenlijk niet nodig bij deze werkgever aangezien de bedrijfsvoering op een ontspannen menselijke manier gaat. Zij zijn betrokken en denken alleen maar in oplossingen. Er wordt alsmaar positief begeleid op de werkvloer en zij zien iedere kandidaat voor vol aan. Het is een warm bad waarin het werkgeverschap maar vooral de menselijke interesse niet een 9-17 mentaliteit heeft. Moet er iets thuis gebeuren of zijn er problemen privé dan wordt er met z’n allen geholpen of gekeken hoe dit op te lossen.

Website Jumbo Van de Bunt