voor inwoners, met gemeenten en UWV

Ondernemen in coronatijd? Geen gemakkelijke opgave. Alles verandert continu en de onzekerheid bij veel ondernemers is groot. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Deze pagina wijst u de weg naar praktische hulp, een luisterend oor én handige tips.

URECA-loket | voor en door ondernemers

Wilt u sparren over een verantwoorde heropening van uw zaak? Of advies over een corona-proof businessmodel? Stel uw vraag aan het URECA-loket van de Utrecht Region Economische Corona Alliantie. URECA koppelt u gratis aan een ondernemer of expert die u verder helpt.

Ondernemersklankbord MKB | gratis hulp in coronatijd

Deze stichting ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. De adviseurs zijn zelf doorgewinterde (oud)-ondernemers en kennen de uitdagingen van het ondernemerschap. Kijk op ondernemersklankbord.nl en zoek een adviseur in de buurt.

KvK routekaart | voor ondernemers in zwaar weer

Verkeert u als ondernemer in financieel zwaar weer door corona? Een nieuw businessmodel is misschien wel kansrijk! Gebruik de ‘zwaar-weer-routekaart’ van de Kamer van Koophandel als reddingsboei. Houdt grip op uw onderneming door bij te sturen.

MKB Doorgaan | hulp bij problemen

Bent u zzp’er of mkb-ondernemer? Is uw bedrijf in de kern levensvatbaar maar heeft u moeite om uw bedrijf (financieel) gezond te houden? De onafhankelijke stichting MKB Doorgaan staat met 160 specialistische partijen klaar om u te helpen. Zoek zelf een specialist via de website mkbdoorgaan.nl. Of meld u aan voor een eerste. gratis adviesgesprek.

Mentale steun | voor ondernemers

De coronacrisis hakt er bij veel ondernemers flink in. Niet alleen financieel, maar vaak ook mentaal. Slaapt u slecht of ziet u het somber in? Blijf er niet mee lopen: praat erover. Want een gesprek kan een eerste stap zijn naar een oplossing. Een aantal handige links:

  • Zoek hulp
    Bekijk dit uitgebreide overzicht op de website van onze GGD.
    Alle mogelijke hulp en ondersteuning op één plek.
  • Bel de Luisterlijn
    24/7 een luisterend oor beschikbaar. Bel 088 – 07670000