voor inwoners, met gemeenten en UWV

Vivium Naarderheem is met recht een Smaakmaker

Publicatiedatum: 28 mei 2019

Bij Vivium Naarderheem werd er vandaag een feestje gevierd. Zij ontvingen uit handen van wethouder Barbara Boudewijnse het predicaat Smaakmaker. Hiermee komt het aantal Smaakmakers in de regio Gooi en Vechtstreek op 44.

In het bijzijn van een collega’s namen Esther van Riemsdijk (coördinator Services) en Mascha Haselager (personeelszaken) het predicaat in ontvangst. Volgens Barbara Boudewijnse hebben ze de titel Smaakmaker meer dan verdiend.  Het Naardense revalidatiecentrum straalt een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid uit. Niet alleen richting hun cliënten, ouderen die moeten revalideren, maar ook richting hun medewerkers. In totaal werken er 300 mensen, waarvan 15 met een afstand tot de arbeidsmarkt. Esther: “We vinden het belangrijk om mensen een kans te geven die ze niet overal krijgen. Zo hebben we een speciale functie ‘medewerker cliëntenvervoer’ gecreëerd en kunnen ze ook doorgroeien binnen de organisatie.”

Smaakmaker
Een Smaakmaker is een predicaat voor werkgevers die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen en zich daarmee inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Maak kennis met onze overige Smaakmakers.

Meer nieuws

Al het nieuws