voor inwoners, met gemeenten en UWV

Samenwerking Albert Heijn en WSP verlengd

Publicatiedatum: 21 november 2019

Vandaag werd een handtekening gezet onder het samenwerkingsconvenant tussen Albert Heijn landelijk en het Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek . Hierdoor krijgen werkzoekenden met een Wajong uitkering en werkzoekenden die onder de Participatiewet vallen een kans om bij Albert Heijn aan de slag te gaan.

Met de ondertekening worden de bestaande afspraken tussen beide partijen met twee jaar verlengd tot 1 januari 2022. Afgelopen jaar heeft Albert Heijn al 43 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aangenomen. Een mooie prestatie. De doelstelling voor dit jaar was 44 en we hebben er alle vertrouwen in dat we dit aantal ook samen gaan halen. Van de 43 medewerkers heeft inmiddels 76%  een vaste aanstelling bij verschillende Albert Heijn filialen in de regio Gooi en Vechtstreek gekregen.

Menno Knopperts en Rick Meisters

Rick Meisters, Lead inclusiviteit Albert Heijn: “We zijn blij met deze samenwerking en wilden hem dan ook graag voortzetten.” Albert Heijn heeft aangegeven voor 2020 het aantal aan te nemen mensen uit deze doelgroep ook te willen verhogen. Accountmanager Menno Knoppers tekende de overeenkomst namens het WSP Gooi en Vechtstreek. 

 

 

Meer nieuws

Al het nieuws