voor inwoners, met gemeenten en UWV

Regionale werkgevers benoemd tot Smaakmaker

Publicatiedatum: 30 oktober 2020

Bijzondere inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt beloond

Vandaag zijn tijdens een digitale borrel vijf werkgevers uit de Regio Gooi en Vechtstreek benoemd tot ‘Smaakmaker’; werkgevers die zich hebben ingezet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen of te houden. Uit handen van wethouders Annette Wolthers (Hilversum) en Rosalie van Rijn (Wijdemeren) ontvingen deze werkgevers hun gloednieuwe predicaat.

Bijzondere inzet en wederzijdse meerwaarde

De vijf werkgevers – McDonalds, SIGHTLandscaping, B2C Europe, Jumbo Van de Bunt en Iron Man – hebben zich ook de afgelopen tijd hard gemaakt voor inclusief werkgeverschap. Alle vijf de werkgevers worden geroemd om hun betrokkenheid en bereidheid te kijken naar wat werknemers wel kunnen, in plaats van te kijken naar beperkingen. Deze werkgevers zetten net dat ene stapje meer. Zij bieden werknemers een uitstekende vorm van begeleiding, zijn gericht op ontwikkeling en denken graag in oplossingen.

Tonio de Beer, eigenaar van wasserij en stomerij Ironman: “Wij zien echt dat het goed is dat we mensen een kans geven. Onze collega brengt balans op de werkvloer en is zo ontzettend gemotiveerd, dat brengt heel veel positieve energie. Voor iedereen”.

Meer nieuws

Al het nieuws