voor inwoners, met gemeenten en UWV

Leerwerktraject online marketeer

Publicatiedatum: 11 juli 2019

Tessa Hijne en Ernst Tukker van het Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek hebben samen met Peak Online een leerwerktraject voor aankomend Online Marketeer opgezet. De acht deelnemers worden in drie maanden opgeleid en kunnen daarna direct aan de slag

Het opleidingstraject Online Marketeer duurt in totaal drie maanden, waarvan zes weken theorie en zes weken stage. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat en baangarantie. Het leerwerktraject is ontstaan vanuit de vraag van werkgevers. Tessa: “Het mooie aan dit traject is dat de opleider, Peak Online, ook een baangarantie kan afgeven. ErĀ  is een groot tekort aan gekwalificeerde online markteers.”

Diverse groep
De achtergrond van de deelnemers is heel divers: van iemand die dertig jaar administratieve banen heeft gehad tot iemand met een studie marketing. De deelnemers zijn wel geselecteerd op affiniteit met computers en social media.

Samenwerking
Bij het traject zijn naast opleider Peak Online ook een aantal werkgevers uit de regio betrokken. Ernst: “Als Werkgeversservicepunt werken we regio-breed, van Hilversum tot Weesp en van Wijdemeren tot Huizen.”

Meer nieuws

Al het nieuws