voor inwoners, met gemeenten en UWV

KRO-NCRV brengt het aantal Smaakmakers in de regio Gooi en Vechtstreek op 43

Publicatiedatum: 7 maart 2019

HILVERSUM – Als een van de eerste omroepen in de regio Gooi en Vechtstreek heeft KRO-NCRV vandaag het predicaat Smaakmaker ontvangen. Een onderscheiding voor werkgevers die zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt.

KRO-NCRV is een mooi voorbeeld van inclusief werkgeverschap. Ze zetten zich met hart en ziel in voor een inclusieve arbeidsmarkt en er werken dan ook regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel voor als achter de schermen. Volgens de publieke omroep geven juist mensen met een andere achtergrond en andere ervaringen nieuwe invalshoeken. Het predicaat Smaakmaker werd vanmiddag uitgereikt in aanwezigheid van ruim 300 medewerkers van de omroep. Wethouder Annette Wolthers, onder meer verantwoordelijk voor werk en inkomen, reikte de onderscheiding uit en complimenteerde de omroep met haar inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Peter Kuipers, directievoorzitter van de omroep is blij met de onderscheiding: “Als KRO-NCRV staan wij voor een samenleving waarin plek is voor iedereen. En dan is het niet meer dan vanzelfsprekend dat je ook naar je eigen organisatie kijkt. Wat mij betreft is deze onderscheiding vooral voor onszelf een stimulans om verdere stappen te zetten in ons eigen personeelsbestand en het zou mooi zijn als alle mediabedrijven, zowel voor als achter de schermen, een goede afspiegeling zijn van de maatschappij.”

KRO-NCRV is de 43ste werkgever in de regio Gooi en Vechtstreek die zich Smaakmaker mag noemen.

Meer nieuws

Al het nieuws