voor inwoners, met gemeenten en UWV

Kick-off Ambassadeursnetwerk Gooi en Vechtstreek – 7 februari

Publicatiedatum: 31 januari 2020

Vrijdag 7 februari vindt de kick-off plaats van het ambassadeursnetwerk van betrokken regionale werkgevers. Een initiatief van het Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek om met een selecte groep vooruitstrevende ondernemers net dat extra stapje te zetten voor de realisatie van de Banenafspraak. De werkgevers die zich aansluiten op het ambassadeursnetwerk Gooi en Vechtstreek vinden het belangrijk en vanzelfsprekend om inwoners uit de regio met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden weer aan de slag te gaan. Zij willen hun expertise en ideeën hierover met elkaar en anderen delen en vormen zo het boegbeeld voor inclusief werkgeverschap voor andere ondernemers.

Een selecte groep van betrokken werkgevers uit onze regio hebben wij gevraagd om ambassadeur van ons te willen worden, omdat zij qua inzet en activiteiten als inclusieve organisatie hier bovenuit springen. Als ambassadeur ben je vertegenwoordiger van het WSP met als doel nog meer organisaties te enthousiasmeren om inclusief te worden. Vrijdag 7 februari starten we met deze groep gedurende een gezamenlijk en duurzaam ontbijt op een inspirerende locatie: De Groene Afslag,  Amersfoortsestraatweg 117 in Laren (route). In een 1,5 uur durende ontbijtsessie, die start om 8.00 uur, gaan we met deze ambassadeurs in gesprek over de toegevoegde waarden van het WSP en hoe wij werkevers nog meer ben beter kunnen ondersteunen bij het realiseren van inclusief werkgeverschap.

Programma

  • Opening: ‘Het idee achter het Ambassadeursnetwerk’ – kick-off door Trees van der Werf, manager Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek
  • Social Return on Investment – introductie door Suzanne Kortland, adviseur SROI
  • Rondetafelgesprek: open discussie
  • Samenvatting – door Trees – en afsluiting door Annette Wolthers, wethouder Werk en Inkomen gemeente Hilversum

Mocht u als werkgever interesse hebben ambassadeur te willen worden en/of meer willen weten over dit ambassadeursnetwerk? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij het WSP of stuur een mail naar: info@wspgv.nl.

Meer weten over inclusief werkgeverschap in onze regio, check dan onze website.

Meer nieuws

Al het nieuws