voor inwoners, met gemeenten en UWV

Acht kersverse online marketeers zijn klaar voor de arbeidsmarkt

Publicatiedatum: 3 oktober 2019

Zeven van de acht deelnemer samen met de trainers en Tessa Hijne en Ernst Tukker van het WSP.

Een mooi resultaat van het leerwerktraject Online Marketeer.  Alle acht deelnemers sloten de opleiding af met een certificaat
én een baangarantie voor zes maanden. Ze zijn klaar voor een nieuwe stap op de arbeidsmarkt.

Het traject is opgedeeld in twee onderdelen: theorie en stage. Het theoriegedeelte is nu afgerond en inmiddels zijn alle kandidaten aan hun stage begonnen. Een spannende periode, al het geleerde wordt nu in de praktijk toegepast. Het leerwerktraject Online Marketeer werd opgezet in samenwerking met Peak Online. Vanuit het WSP waren accountmanagers Ernst Tukker en Tessa Hijne betrokken.

Ernst: “Een leerwerktraject werkt gewoon heel goed. Juist omdat we in zo’n traject samenwerken met werkgevers kunnen we de inhoud van de opleiding afstemmen op de vraag uit de markt. En we kunnen veel sneller de juiste kandidaten benaderen. Een win-win voor werkgever en werkzoekende.”

Goede samenwerking
Naast opleider Peak Online zijn er tal van andere werkgevers uit de regio bij dit leerwerktraject betrokken. Zo gaan de online marketeers stage lopen bij een consultancybedrijf, een communicatiebureau en een werving en selectie bureau voor de technische sector.

Meer nieuws

Al het nieuws