voor inwoners, met gemeenten en UWV

Dag van de 1000 Voorbeelden AFGELAST

Publicatiedatum: 16 maart 2020

Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek zou op 19 maart deelnemen aan de Dag van de 1000 Voorbeelden, maar i.v.m. het coronavirus is dit event afgelast. Overal in het land stonden activiteiten gepland en op de landelijke kick-off werden honderden mensen verwacht. Juist hierom ziet de organisatie zich genoodzaakt om alle georganiseerde activiteiten op de Dag van de 1000 Voorbeelden te annuleren. Het landelijk projectteam vindt het met het opkomende coronavirus en aangescherpte maatregelen niet verantwoord op verschillende plekken in het land groepen mensen samen te roepen uit naam van inclusie.

In de regio Gooi en Vechtstreek stonden er ook activiteiten gepland. Adviseurs en accountmanagers van het WSP zouden op de Dag van de 1000 Voorbeelden presentjes langs brengen bij werkgevers, om ze zo in het zonnetje te zetten voor inclusief werken. We hebben besloten om ook deze actie tot nader order uit te stellen i.v.m. met he

t coronavirus. We zullen deze presentjes dus nog wel gaan uitdelen, maar dan op een later moment.

Met de Dag van de 1000 Voorbeelden willen we de successen uit de Banenafspraak vieren met werkgevers, instellingen en afgevaardigden uit alle arbeidsmarktregio’s. Alleen dan en alleen zo kunnen we dit waardevolle onderwerp op de juiste manier op de kaart te zetten. De landelijke organisatie hoopt later dit jaar het evenement alsnog in te halen. Gezien de huidige situatie kunnen we daar nu nog geen uitsluitsel over geven.

Meer nieuws

Al het nieuws