voor inwoners, met gemeenten en UWV

Baan.Talent Gooi en Vechtstreek feestelijk gelanceerd

Publicatiedatum: 7 maart 2023

Baan.Talent Gooi en Vechtstreek is op maandag 6 maart 2023 officieel gelanceerd met een feestelijke bijeenkomst in Bussum. Baan.Talent is het samenwerkingsplatform van het Leerwerkloket, WerkgeversServicepunt, RMT en het Jongerenteam van het Regionaal Bureau Leerlingzaken (RBL) in de regio Gooi en Vechtstreek.

Het doel van deze intensievere samenwerking is het creëren van meer duidelijkheid voor de inwoners en werkgevers in de regio én het verbeteren van de gezamenlijke dienstverlening. Werkgevers en inwoners kunnen vanaf nu met al hun vragen over leren (onderwijs en scholing) en werken terecht bij Baan.Talent.

Eén naam, één aanpak en één voordeur

De samenwerkingspartners bieden alle vier diensten aan op het gebied van leren en werken, gericht op werkgevers en inwoners in de regio. Met de introductie van Baan.Talent gaan alle partners werken vanuit één gezamenlijke aanpak. Dit houdt ook in dat er vanaf nu één voordeur is voor werkgevers en inwoners. Zij kunnen zich via www.baantalentgv.nl aanmelden en worden vanaf daar verder geholpen. Baan.Talent werkt met één aanspreekpunt, zodat werkgevers en inwoners precies weten tot wie ze zich kunnen wenden met hun (hulp)vraag. Te denken valt bijvoorbeeld aan advies bij personeelsvraagstukken, hulp bij het vinden van (ander) werk of loopbaanadvies.

Naamsbekendheid

In de loop van de komende maanden zal via communicatiecampagnes gewerkt worden aan de naamsbekendheid van Baan.Talent. Op die manier weten werkgevers en inwoners van de regio Baan.Talent dan ook beter te vinden wanneer zij vragen hebben over leren of werken.

Meer nieuws

Al het nieuws