Te weinig of helemaal geen werk?

Heeft u door de huidige situatie weinig tot geen werk meer voor uw personeel? Dat is heel vervelend. Uiteraard wilt u voorkomen dat uw bedrijf financieel in de problemen raakt en dat uw medewerkers thuis komen te zitten. We helpen u graag om een geschikt bedrijf te vinden voor (tijdelijke) uitleen van uw medewerkers. En de administratieve afhandeling? Ook daar helpen we bij.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij gaan met u in gesprek om uw behoefte exact in beeld te krijgen.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een bedrijf dat (tijdelijk) medewerkers wenst aan te nemen. Door onze regionale samenwerking is het voor ons mogelijk om binnen de regio te zoeken naar oplossingen binnen de eigen sector en in andere sectoren.
  • Wij houden nauw contact met u en de uitlenende organisatie voor vragen en ondersteuning.
  • U krijgt hulp bij administratieve processen zoals het in orde maken van collegiale in- en uitleendocumenten.

Voorbeeld:

U runt een evenementenbureau en heeft promotiemedewerkers in dienst. Zij kunnen hun werk nu niet uitoefenen. Terwijl een bedrijf dat boodschappen aan huis bezorgt de vraag momenteel niet aan kan en dringend op zoek is naar extra personeel. Wij gaan in gesprek met u en het bedrijf dat deze medewerkers (tijdelijk) in dienst wil nemen, zodat u beiden bent geholpen

Snel een oplossing vinden?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij brengen u dan in contact met een ander bedrijf dat op zoek is naar (tijdelijk) extra medewerkers. Mogelijk kunt u uw medewerkers aan hen uitlenen. We kunnen u hierin adviseren en ondersteunen.

Liever direct contact? Bel dan 035 – 6711160 of mail naar werknaarwerk@regiogv.nl.