U bent (tijdelijk) op zoek naar extra medewerkers, omdat u meer werk heeft. U heeft hulp nodig bij het vinden van medewerkers en het begeleiden van de extra medewerkers naar uw bedrijf.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij gaan met u in gesprek om de behoefte exact in beeld te krijgen.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een bedrijf dat (tijdelijk) medewerkers wil uit lenen, omdat er geen of weinig werkzaamheden zijn. Door onze regionale samenwerking is het voor ons mogelijk om binnen de regio te zoeken naar oplossingen binnen verschillende sectoren.
  • Wij blijven nauw in contact met u en het uitlenende bedrijf en helpen bij administratieve processen zoals het in orde maken van collegiale in- en uitleen documenten

Voorbeeld:

U heeft een webwinkel waar het werk in deze tijd gewoon doorgaat en zelfs toeneemt door de stijgende vraag. Terwijl het werk bij een productiebedrijf afneemt, omdat de toelevering vanuit het buitenland stagneert. De taken zijn anders, de sectoren ook, maar de profielen van uw medewerkers zijn uitwisselbaar. We hebben een match en kunnen in overleg met u en het uitlenende bedrijf medewerkers tijdelijk uitwisselen.

Snel een oplossing? Meld uw vacature!

Vul dan onderstaand formulier in. Wij brengen u dan in contact met een bedrijf dat tijdelijk geen werkzaamheden heeft voor haar medewerkers, zodat een tijdelijke uitleen vormgegeven kan worden.

Liever direct contact? Bel dan 035 – 6711160 of mail naar werknaarwerk@regiogv.nl.