voor inwoners, met gemeenten en UWV

Heeft u al een Harrie op de werkvloer?

Het WerkgeversServicepunt organiseert dit voorjaar de training Harrie Helpt, mogelijk gemaakt door de Werkkamer Gooi en Vechtstreek. De Harrie Helpt-training is bedoeld voor werkgevers in de regio die één of meerdere werknemers uit de doelgroep Banenafspraak in dienst hebben. De training wordt u kosteloos aangeboden. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar. Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Harrie: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend, Eerlijk

De Harrie Helpt-training is een tweedaagse training waarin de deelnemer opgeleid wordt tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. De training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie zullen gaan functioneren of die dit al doen. Deelnemers aan de training krijgen meer inzicht en “tools” om een collega op de juiste manier te begeleiden. Klik hier voor meer informatie over Harrie Helpt.

Wanneer en waar:

Wanneer: 4 april en 14 mei 2024, inclusief lunch (wordt verzorgd)
Waar: Kantoor Regio Gooi en Vechtstreek | Burgemeester de Bordesstraat 80 te Bussum
Tijdsinvestering: Naast twee trainingsdagen wordt er voor de tweede dag een huiswerkopdracht gegeven (duur: ongeveer 1,5 uur).

Werkkamer Gooi en Vechtstreek

De Werkkamer stimuleert inclusief werkgeverschap in de regio, om daarmee de kansen van inwoners met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten. De training Harrie Helpt van CNV Jongeren biedt werkgevers ondersteuning bij de begeleiding van werknemers met een beperking (de doelgroep Banenafspraak). De Werkkamer faciliteert werkgevers door deze training beschikbaar te stellen.

Ja, ik meld me aan voor de Harrie Helpt-training!

Deelname is op volgorde van aanmelding en op basis van beschikbaarheid.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)