Te weinig of geen werk voor mijn personeel

Door de huidige situatie heeft u weinig tot geen werk. U wilt voorkomen dat uw bedrijf financieel in de problemen raakt en dat uw medewerkers thuis komen te zitten. U wilt het juiste bedrijf vinden om uw medewerkers (tijdelijk) aan uit te lenen en wilt geholpen worden bij de administratieve afhandeling.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij gaan met u in gesprek om uw behoefte exact in beeld te krijgen.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een bedrijf dat (tijdelijk) medewerkers wenst aan te nemen. Door onze regionale samenwerking is het voor ons mogelijk om binnen de regio te zoeken naar oplossingsrichtingen binnen de eigen sector en in andere sectoren.
  • Wij blijven nauw in contact met u en de uitlenende organisatie en helpen bij administratieve processen zoals het in orde maken van collegiale in- en uitleen documenten.

Voorbeeld:

U runt een evenementenbureau en heeft promotiemedewerkers in dienst. Zij kunnen hun werk nu niet uitoefenen. Terwijl een bedrijf dat boodschappen aan huis bezorgt de vraag momenteel niet aan kan en dringend op zoek is naar extra personeel. Wij gaan in gesprek met u en het bedrijf dat deze medewerkers (tijdelijk) in dienst wil nemen, zodat u beiden bent geholpen

Als u onderstaand formulier invult, brengen wij u in contact met een ander bedrijf wat opzoek is naar (tijdelijk) extra medewerkers. Mogelijk kunt u uw medewerkers aan hen uit te lenen. Ook kunnen wij u hierin adviseren of ondersteunen.